Sunlight CV 640 XV 2020

935,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Lähtö-/palautuspäivä on maanantai. HUOM viikon vuokraus on täydet 7 yötä toisin kuin monilla muilla vuokraajilla.

Valitse haluamasi KESTO viikoissa (1 tai 2) alta ja sen jälkeen LÄHTÖPÄIVÄ kalenterista. Vuokrauksen kesto aina ma klo 15 – seuraava ma klo 12, joten lähtöpäivä on aina MAANANTAI. Kun maanantai on kalenterissa vihreä, auto on varattavissa siitä eteenpäin.

Kevät 01.04.-29.05.
935€ / 7 yötä, KYSY sähköpostitse lyhyempiä vuokra-aikoja.

Kesä 30.05.-28.08.
1110€ / 7 yötä

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Suurin retkeilyautomme on erinomainen valinta leirintäalue-elämään sillä siinä on jättimäinen sänky ja se on sisältä verraten tilavaksi suunniteltu. Auto ei kuitenkaan ole lainkaan liian iso kaupunkiajoon ja sillä voi näppärästi ajella myös keskustassa.

Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Takaosassa 1,85m leveä parisänky kahdelle aikuiselle sekä mahdollisesti yhdelle lapselle. Etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla vielä erikseen lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Pyöräteline asennettu kuvien ottamisen jälkeen.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Etuveto, Ilmastointi, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Aurinkopaneeli, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (kaasu), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1