Sunlight CV 640 XV 2020

890,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Suurimmassa retkeilyautossamme on jättimäinen sänky, johon mahtuu mukavasti vaikka kaksi aikuista ja lapsi, tai ihan vaan kaksistaan niin että voi elää ja nukkua leveästi. Auto ei kuitenkaan ole lainkaan liian iso kaupunkiajoon ja sillä voi näppärästi ajella myös keskustassa. Pyöräteline asennettu kuvien ottamisen jälkeen.

Voit vuokrata auton viikoksi tai kahdeksi valitsemalla alta vuokrauksen kestoksi 1 tai 2. Jos haluat vähentää yksittäisiä päiviä vuokra-ajasta, se onnistuu alempaa lisäpalveluista.

Check-in: 14.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Ketterä retkeilyauto monipuoliseen käyttöön. Takaosassa 1,85m leveä parisänky kahdelle aikuiselle sekä mahdollisesti yhdelle lapselle. Etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla vielä erikseen lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Pyöräteline asennettu kuvien ottamisen jälkeen.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Ilmastointi, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Aurinkopaneeli, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (kaasu), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1