Sunlight CV 640 2020

890,00  sis alv 24%

VAASA

Mikäli lähdet matkaan länsirannikolta, tämä auto on juuri sinulle. Takana on jättimäinen sänky, johon mahtuu mukavasti vaikka kaksi aikuista ja lapsi, tai ihan vaan kaksistaan niin että voi elää ja nukkua leveästi. Sisätilaa on retkeiluautoksi hyvin ja siellä viettää aikaa mielellään. Autossa myös Antenni-TV.

Voit vuokrata auton viikoksi tai kahdeksi valitsemalla alta vuokrauksen kestoksi 1 tai 2. Jos haluat vähentää yksittäisiä päiviä vuokra-ajasta, se onnistuu alempaa lisäpalveluista.

Check-in: 14.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Ketterä retkeilyauto monipuoliseen käyttöön. Takaosassa 1,85m leveä parisänky kahdelle aikuiselle sekä mahdollisesti yhdelle lapselle. Etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla vielä erikseen lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Omistaja itse

Ajo-ominaisuudet

Ilmastointi, Manuaalivaihteisto, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Antenni-TV, Aurinkopaneeli, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (kaasu), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1