Sunlight CV 600 XV 2020

890,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Aktiivisen lomailijan valinta seikkailulliselle matkalle. Kuusi metriä pitkänä ja vain pari metriä leveänä tämä auto soveltuu erinomaisesti niin kaupunkiajoon kuin myös Norjan tunneleihin. Sisätiloissa on silti kaikki tarpeellinen ja enemmän. Musta väritys ei pistä silmään liikenteessä ja näyttää tyylikkään erilaiselta leirintäalueella.

Voit vuokrata auton viikoksi tai kahdeksi valitsemalla alta vuokrauksen kestoksi 1 tai 2. Jos haluat vähentää yksittäisiä päiviä vuokra-ajasta, se onnistuu alempaa lisäpalveluista.

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Ketterä retkeilyauto monipuoliseen käyttöön. Takaosassa 1,50m leveä parisänky kahdelle ja etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Ilmastointi, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Aurinkopaneeli, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (kaasu), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1