Knaus Van TI Plus 650 Meg Platinum

1035,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Lähtö-/palautuspäivä on maanantai. HUOM viikon vuokraus on täydet 7 yötä toisin kuin monilla muilla vuokraajilla.

Valitse haluamasi KESTO viikoissa (1 tai 2) alta ja sen jälkeen LÄHTÖPÄIVÄ kalenterista. Vuokrauksen kesto aina ma klo 15 – seuraava ma klo 12, joten lähtöpäivä on aina MAANANTAI. Kun maanantai on kalenterissa vihreä, auto on varattavissa siitä eteenpäin.

Kevät 01.04.-29.05.
1035€ / 7 yötä, KYSY sähköpostitse lyhyempiä vuokra-aikoja.

Kesä 30.05.-28.08.
1210€ / 7 yötä

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Tilaa ja matkustusmukavuutta tarjoava Knaus on valintanne kun haluatte käyttää lomanne nautiskellen. Invertteri, käytettävän kokoiset WC-tilat, Chromecast-TV ja matkustusosaan sisäänrakennettu wlan-internet tarjoavat matkalle ylellisyyttä.

Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Takaosassa 80 + 80 cm sängyt kahdelle.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Ilmastointi, Navigaattori, Neliveto, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Chromecast-TV, Invertteri, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (kaasu), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Ruokailuryhmä, Suihku, WLAN-internet

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2