Dreamer FUN D55 Exclusive 2020

935,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Lähtö-/palautuspäivä on maanantai. HUOM viikon vuokraus on täydet 7 yötä toisin kuin monilla muilla vuokraajilla.

Valitse haluamasi KESTO viikoissa (1 tai 2) alta ja sen jälkeen LÄHTÖPÄIVÄ kalenterista. Vuokrauksen kesto aina ma klo 15 – seuraava ma klo 12, joten lähtöpäivä on aina MAANANTAI. Kun maanantai on kalenterissa vihreä, auto on varattavissa siitä eteenpäin.

Kevät 01.04.-29.05.
935€ / 7 yötä, KYSY sähköpostitse lyhyempiä vuokra-aikoja.

Kesä 30.05.-28.08.
1110€ / 7 yötä

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Exclusive-varusteltu Dreamer on valintanne mikäli suuntaatte kauas sivistyksestä. Invertteri tarjoaa 240V sähköä myös silloin kun auto ei ole tolpassa, suihkutila on oikeasti käytettäväksi suunniteltu ja suuri jääkaappi pitää isommankin varaston eväitä kylmänä. Autossa on myös kääntyvä Antenni-TV. Paremmasta varustelusta maksetaan puolestaan hieman ahtaammilla sisätiloilla. Pyöräteline asennettu kuvien ottamisen jälkeen. Sallittu myös koirille!

Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Takaosassa 1,32m leveä parisänky kahdelle ja etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Etuveto, Ilmastointi, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Antenni-TV, Aurinkopaneeli, Ilmastointi, Invertteri, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (diesel), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1