Dreamer FUN D55 Exclusive 2020

890,00  sis alv 24%

YLÖJÄRVI / TAMPERE

Exclusive-varusteltu Dreamer on erinomainen valinta kuumiin kesäöihin, sillä siitä löytyy erillinen viilentävä ilmastointi myös asuinkäytössä. Suureen jääkaappiin mahtuu eväät pidemmällekin matkalle. Sallittu myös koirille!

Voit vuokrata auton viikoksi tai kahdeksi valitsemalla alta vuokrauksen kestoksi 1 tai 2. Jos haluat vähentää yksittäisiä päiviä vuokra-ajasta, se onnistuu alempaa lisäpalveluista.

Check-in: 15.00 Check-out: 12.00
Osasto:

Kuvaus

Sallittu myös koirille! Sisältää ruuantekovälineet, ruokailuvälineet, tyynyt ja peitot. Matkaaja tarvitsee mukaansa vain omat henkilökohtaiset tavaransa, ruuat ja liinavaatteet.

Ketterä retkeilyauto monipuoliseen käyttöön. Takaosassa 1,32m leveä parisänky kahdelle ja etuosan ruokailuryhmän päälle on saatavilla lisäsänky.

Turvavyöt neljälle. Ajajan ja repsikan penkit kääntyvät ruokailuryhmää kohti ja ruokapöydässä on jatko-osa, jolloin neljäkin ihmistä mahtuu viettämään iltaa saman pöydän ääreen.

Iso sivuovi on mukava avata lämpimään kesäiltaan ja vedettävä hyttysverkko pitää ei-toivotut pienvieraat ulkona.

Autossa parempi varustelutaso, johon kuuluu myös asuinkäytössä toimiva viilentävä ilmanvaihto, retkeilyautoon poikkeuksellisen suuret kylmäsäilytystilat sekä antenni-TV.

Lisätiedot

Auton luovuttaja

Autobnb

Ajo-ominaisuudet

Automaattivaihteisto, Ilmastointi, Navigaattori, Vakionopeudensäädin

Asuinominaisuudet

Antenni-TV, Aurinkopaneeli, Ilmastointi, Invertteri, Jääkaappi, Kääntyvät etuistuimet, Kaasuhella, Kemiallinen vessa, Lämmitys (diesel), Lämmitys (sähkö), Pakastinlokero, Pyöräteline, Ruokailuryhmä, Suihku

Turvavyölliset istuinpaikat

4

Makuupaikat

2 + 1